Better stories

Turnkey solutions

Hos Airtech tilbyder vi kundetilpassede løsninger indenfor både manuel, semi-automatiseret og fuld-automatiseret overfladebehandling og væskehåndtering.

Vi har indgående erfaring med udvikling af løsninger til offshore sektoren. Løsningerne baseres på branchens særlige standarder som bl.a. DNV 2.7-1, NORSOK mv. Vores teknikske stab har stor viden om standarderne, hvor der trækkes på et veludbygget netværk af eksterne specialister, når det er påkrævet. L

øsningerne baseres desuden på dyb viden om, hvordan det rå offshore miljø påvirker udstyret over tid, således at driftssikkerhed og arbejdsmiljø også er optimeret i forhold til de ekstreme omgivelser. Vores kundekartotek består både af danske og internationale industrivirksomheder, der hver især er førende indenfor deres respektive industrier, så som Offshore Olie & Gas, Vindmøller, skibsværfter og anden fremstillingsindustri.

Vi har samlet nogle kundehistorier, der fortæller, hvordan nogle af vores kunder har benyttet vores know-how og services. Se og læs nedenfor, og find ud af, hvordan vores skræddersyede løsninger har hjulpet andre med deres udfordringer.

State-of-the-art solutions:

  • Er baseret på nyeste internationale viden om produkter og produktionsprocesser.
  • Er i overensstemmelse med gældende regler, standarder og normer.
  • Er optimerede i forhold til både arbejdsmiljø, miljøbelastning og resurseforbrug.

Do you have any questions?

We are ready to help you

#airtechdk

bubblemedia