20.11.17

Der skulle naturligvis bobler til…!

Så fik vi fejret Kurts 10 års jubilæum hos Airtech. Udover at give Kurt et stor klap på skulderen for hans store indsats, var der også lidt bobler og andre lækkerier serveret til.

Kurt er en af Airtechs dygtige tekniker som leverer BETTER TREATMENT hos vores kunder, og har været en vigtig del af Airtech’s udvikling næsten fra starten.

Vi kunne ikke lade være med at udnytte lejligheden at spørge Kurt, hvordan branchen var for ti år siden og hvad der er sket gennem årene. Kurt fortalte også anekdoter om sine oplevelser hos Airtech gennem de sidste 10 år.

”Først og fremmest har der været en stor teknologisk udvikling med mere moderne udstyr på markedet, hvor især elektronik spiller en større rolle” fortæller Kurt. ”Kunden sætter højere krav til kvalitet og hurtig leveringstid på opgaverne.”

Kurt fortsætter: ”Kunderne er blevet mere professionelle og behandler folk og teknikere bedre, men har stadig meget strenge krav til sikkerhed.”

Kurt forklarer hvordan vores løsninger har ændret sig sammen med den hastige udvikling i produkter og teknologier: ”Nyere teknologier i Airtech’s løsninger til kunderne gøre at man selv hele tiden skal holde sig opdateret”- siger Kurt og tilføjer at ”det er nemmere at følge branchens forandringer når man har så faglige dygtige kollegaer. Jeg har lært meget ved at lytte til dem og når vi sammen har kastet os ud i tingene og løst udfordringerne”.

Kurt fremhæver de mange forskellige ting vi laver i Airtech og som giver en hverdag der altid byder på nye opgaver. Som Kurt siger det med et smil: ”Vi hos Airtech har rodet os ud i mange spændende ting.” Det giver udfordringer men fører også til udvikling. ”Vi laver også ofte noget som er langt fra standard men hvor vi sammen har udviklet vores egne nyopfundne løsninger”- fortæller han videre.

”Eksemplet kunne være Graco 2KS som egentlig er et lavtryks air assisted anlæg som vi har bygget om til et højtryks airless anlæg. Det er spændende lærepenge og sjovt at arbejde med dygtige kolleger om at finde løsningerne i fællesskab.” ender Kurt med.

Vi kan kun være enige.

Endnu mange tak for din stærke indsats Kurt! Vi håber på et forsat samarbejde i mange år fremover!

 

 

Back to overview