07.03.18

Kongen er tilbage!

Og hermed mener vi selvfølgelig Graco’s nye King pumpe, som er blevet genintroduceret i en ny og forbedret version. Læse mere her

Men samtidig er vi også utrolig glade for at kunne annoncere at Steen Rasmussen er tilbage i folden hos Airtech og er startet som Senior Sales Manager pr. 1. marts 2018.

Steen er et kendt ansigt i branchen og kommer med en enorm erfaring og viden om produkter indenfor overfladebehandling, herunder såvel sandblæsning, metallisering og maling.

Steen har som Airtech altid sat kunden i centrum og har fokus på at kende kundernes processer og dermed kunne tilbyde den helt rigtige løsning der matcher kundens behov.

Steen får som fokusområde at dække industrielle overfladebehandlere og arbejde tæt sammen med markante og professionelle kunder i Danmark.

”Jeg glæder mig utrolig meget til at blive en del af et stærkt team med et højt fagligt niveau hos Airtech, hvor alle løfter i flok for at sikre kunderne markedets bedste service”, udtaler Steen.

Direktør i Airtech, Claus Andersen, er enig i dette og siger: ”Vi ser Steen og Airtech som et fint match både hvad angår faglighed og holding til kundeservice – begge dele udtrykt i vores værdier om at give vores kunder Better Treatment. Jeg ser meget frem til at have Steen med som drivkraft for virksomhedens videre udvikling”.

Back to overview